Despre noi

Pasiunea noastră pentru mașini a devenit misiunea noastră

Pasiunea noastră pentru mașini a devenit misiunea noastră. Misiunea de a oferi cele mai bune servicii și produse clienților noștri.

Astfel, misiunea noastră este ațintită către perfecțiune în procesul de reparație și întreținere, în consultanța oferită privind evaluarea rentabilității autoturismului și a calității pieselor necesare.

Avem ca obiect principal de activitate comercializarea pieselor auto. Noi înțelegem cerințele clienților noștri, oferindu-le piesele și accesoriile auto de cea mai bună calitate în cel mai scurt timp. Încercăm să reducem la minim timpul de imobilizare a mașinii dumneavoastră pentru că știm cât vă este de necesară.

Suntem transparenți și vă vom consulta din momentul în care apelați la noi. Dorim să vă oferim rezolvări cât mai eficiente la problemele tehnice ale mașinii dumneavoastră și servicii superioare pentru a indeplini cele mai înalte standarde de calitate.

Compania AUTOMADA a fost înființată în anul 1996. Numărul anilor de experiență dar și a multiplelor reparații a diverselor autovehicule ne face să deținem o vastă experiență și expertiză în întreținerea și repararea autovehiculelor.

Avem ca obiect principal de activitate comercializarea pieselor auto. Noi înțelegem cerințele clienților noștri, oferindu-le piesele și accesoriile auto de cea mai bună calitate în cel mai scurt timp. Încercăm să reducem la minim timpul de imobilizare a mașinii dumneavoastră pentru că știm cât vă este de necesară.

AUTOMADA comercializează piese auto și accesorii de cea mai bună calitate în cel mai scurt timp posibil. Vă vom ajuta să alegeți ce este mai potrivit pentru mașina dumneavoastră.

Ne pasă de mediul înconjurător! Din acest motiv AUTOMODA este un service de reparatii auto ecologic. Reciclăm produsele uzate și manipulăm materialele periculoase corespunzător si conform normelor.

Contact

Aveți sugestii sau neclarități?
peste
0
ani experienta
Avem experienta necesara pentru a face fata cerintelor unei piete mereu in dezvoltare.
peste
0
autovehicule reparate
Oferim fiecarui autovehicul atentia necesara pentru a ajunge in stare perfecta de functionare.

De ce să alegi AUTOMADA?

  • Servicii Auto

Oferim servicii de reparații auto, piese și accesorii pentru autovehicule, utilajelor agricole și industriale. Realizăm oferte personalizate persoanelor fizice si juridice care dețin flote auto.

  • Echipă profesională

Echipa noastră este pregătită pentru a efectua lucrări de mecanică și servicii roți.

  • Servicii multiple

Găsiți la noi o ehipă capabilă pentru a rezolva orice problemă dar și piesele de schimb de care aveți nevoie. În plus oferim și servicii de spălare auto interior/exterior.

  • Shop piese auto

Comercializăm o plajă mare de piese auto, accesorii și soluții de cea mai bună calitate.

Servicii Automada

Venim in intampinarea clienilor cu o gama larga de servicii de reparatii auto si intretinere auto. Mai jos gasiti o parte din serviciile Automada disponibile pentru aproape orice tip de autovehicul si orice marca.

Service mecanică

Spălătorie

Service roți

ITP

Magazin piese și accesorii

Asigurări

Inlocuiri uleiuri, lichide si filtre

Ulei motor

Ulei cutie viteze

Lichid frana

Lichid servo

Antigel

Filtru ulei, combustibil, aer si polen

Inlocuiri elemente suspensie si directie

Amortizoare

Arcuri

Rulment sarcina amortizor

Bielete directie

Brat suspensie

Mentenanta roti

Inlocuiri elemente rulare

Anvelope

Jante

Echilibrat roti

Umflare cu azot

Hotel anvelope

Mentenanta caroserie

Inlocuiri elemente caroserie

Stergatoare

Faruri

Inlocuiri ambreiaje

Masa simpla si dubla

Simeringuri cutie viteze

Mentenanta distributie

Inlocuiri seturi distributie

Pompa apa

Antigel